Disclaimer

Aansprakelijkheid

De inhoud van de website www.koffieengezondheid.nl is met grote zorg samengesteld. Desondanks kan het Kenniscentrum Koffie en Gezondheid niet garanderen dat de informatie op deze website te allen tijde actueel, volledig en juist is. Aan de gegevens op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Het Kenniscentrum Koffie en Gezondheid is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade ten gevolge van het gebruiken van de informatie op de website. Het Kenniscentrum Koffie en Gezondheid behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website op elk moment naar eigen inzicht te wijzigen.

Persoonlijke gegevens

Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.

Copyright

Het is toegestaan om informatie van onze website te kopiëren, mits daarbij de bron www.koffieengezondheid.nl wordt vermeld. De toestemming geldt niet voor artikelen waarbij een andere bron dan www.koffieengezondheid.nl wordt genoemd. Het is niet toegestaan om foto's, afbeeldingen of illustraties van deze site te kopiëren of anderszins te gebruiken zonder voorafgaande toestemming van het Kenniscentrum Koffie en Gezondheid.

Links naar andere sites

Deze website kan, bij wijze van service, links of verwijzingen bevatten naar andere sites. Het Kenniscentrum Koffie en Gezondheid is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites of voor de privacybescherming op deze sites en kan niet aansprakelijk worden gehouden voor enigerlei schade die verband houdt met het raadplegen van deze sites. Verzoeken om een link naar een bepaalde website te plaatsen worden niet gehonoreerd.


Deze informatie is bedoeld voor gezondheidsprofessionals. © 2015, Kenniscentrum Koffie en Gezondheid